handvathandvat1

De schuifdeuren van Robé Bedrijfsdeuren zijn uiterst geschikt voor de agrarische sector, werkplaatsen en opslagloodsen.

Al onze schuifdeuren zijn aan de binnenzijde voorzien van een speciale, zogeheten ‘agricoating’. Deze agricoating is een extra coating die de deur beschermd tegen beschadiging als gevolg van hoge vocht- of zuurgraden. Denk bijvoorbeeld aan ammoniak in een veestal.

De deuren worden voorzien van RVS onder geleiding, met HENDERSON rails, de boven geleiding bestaat uit HENDERSON wielen dat onderhoudsarm is.

Onze schuifdeuren worden voorzien van eend degelijk eigen fabricaat handvat.

Onze professionele aluminium zaagmachine zorgt ervoor dat de aluminium hoeken van de schuifdeur exact in verstek (45 graden) worden gezaagd waardoor de hoek van de deur altijd 90 graden is en de naad nagenoeg 100% op elkaar aan sluit.

Als extra optie kan er gekozen worden voor het monteren van een RVS schopplaat. Deze wordt in de meeste situaties gemonteerd op de onderste 1,5m van de schuifdeur en wordt vaak toegepast in veestallen en dient als een extra bescherming voor de binnenzijde van uw schuifdeur.

Niet geïsoleerde schuifdeuren worden geproduceerd van een stalen kokerframe waarop een damwand profielplaat wordt gemonteerd.